Akismet tietosuojaseloste

Sivustollamme on käytössä Akismet-roskapostinestopalvelu.

Sen näkee jokaisen komenttikentän alla lukevassa tekstissä: “This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.”

Akismetillä ei valitettavasti ole ajantasaista suomenkielistä tietosuojaselostetta, joten alla meidän suomennoksemme, sekä alkuperäinen englanninkielinen.

Akismet tietosuojaseloste:

Keräämme tietoja vierailijoista, jotka kommentoivat sivustoilla, jotka käyttävät Akismet roskapostin torjunta palveluamme. Keräämämme tiedot riippuvat Käyttäjän sivustolleen asettamista Akismet asetuksista, mutta tyypillisesti niihin kuuluvat kommentoijan IP-osoite, selain, lähettäjä, ja sivuston verkko-osoite (sekä kaikki muu tieto, jonka kommentoija suoraan ilmoittaa, kuten hänen nimensä, käyttäjätunnuksensa, sähköpostiosoitteensa, ja itse kommentti).

We collect information about visitors who comment on Sites that use our Akismet anti-spam service. The information we collect depends on how the User sets up Akismet for the Site, but typically includes the commenter’s IP address, user agent, referrer, and Site URL (along with other information directly provided by the commenter such as their name, username, email address, and the comment itself).

Mikäli haluat lisätietoja muista sinusta mahdollisesti kerättävistä tiedoista, käy Rekisteri- ja tietosuojasivulla.